Mijn naam is Lia Grasdijk

Interesse in de mens en wat hen bezig houdt is wat maakt dat ik mijn werk zo graag doe. Na mijn massageopleiding aan Holos heb ik een counseling- ,energetische- en ademcoachopleiding gedaan. Na dit te hebben samengevoegd is deze manier van werken ontstaan.

De adem is een geweldige manier om je emoties te voelen de pijn in je lijf aan te gaan, trauma's te verwerken en fysiek jezelf beter te voelen. Wat doet adem veel met je. Massage laat je jouw lijf voelen, waar zit pijn, wat vertelt het me. Praten kan je hart luchten en via energie kunnen pijnpunten in of buiten je lichaam geheeld worden. 

Mijn werk doe ik vanuit mijn hart en mijn gevoel, ik voel mij gesteund en geleid hierdoor. Het mooie vind ik dat de mensen die bij deze manier van werken op mijn pad komen er baat bij hebben.

Sinds 2 april 2008 heb ik een eigen praktijk, Ik gebruik het counselen in combinatie met het masseren, ademen en energiewerk. Gesprekken zijn fijn, maar je lijf kan je precies vertellen hoe het met jou is en wat jij voelt.Ik heb aandacht voor jou en jij hebt aandacht voor jezelf. Dit is wat ik zelf erg fijn vind om te doen omdat alles samen komt, lichaam en geest. Vaak is het een samenloop die maakt dat er klachten zijn. Samen gaan wij aan het werk weer balans in je lijf en je geest te krijgen.