Open bloeien

De workshop om tot bloei te komen. Een hele dag voor jezelf om naar je intuïtie, je hart en je lijf te gaan luisteren. We gaan deze dag onszelf weer ontdekken, onze mogelijkheden, de liefde voor onszelf en onze omgeving. Een dag speciaal voor jou. Voel je dat je hart er aan toe is om het te laten openbloeien. Geef je dan op voor deze dag.

 

Datum zaterdag 1 juni 2019

van 10.00 tot 16.00 

Kosten 75 Euro 

Ontwikkel jezelf

Ben jij er aan toe om meer vanuit  je intuïtie  te leven,  wil jij dichter bij je eigen gevoelens komen, meer luisteren naar wat jij nodig hebt.  Kijk eens of deze cursus je aanspreekt . Verdieping in jezelf,  aandacht voor jezelf en anderen, verbinding maken met jezelf.

Intuïtie en energie

De cursus intuïtie en energie bestaat uit 3 avonden  van 2 uur.  Je gaat daarin leren aarden, jezelf beschermen tegen invloeden van buitenaf , we gaan aandacht aan  je intuïtie  geven, het nog meer ontwikkelen en je energie leren voelen.  

De avonden zullen bestaan uit verbinding met elkaar en vooral met jezelf. Je wordt je steeds bewuster van jouw behoeften en wat jij nodig hebt. 

 

Dinsdag 1, 15 en 29 oktober van 19.30 tot 21.30

Kosten

3 avonden voor 110 euro, inclusief syllabus met cursus materiaal. Koffie, thee en wat lekkers. 

Je kunt je opgeven via: liagrasdijk@hotmail.com 

Of 06-81588432

Rust voor de drukke december maand, Aandacht voor jezelf

Ben jij toe aan een dag voor jezelf om de drukke december maand aan te kunnen, kom dan naar de workshop Aandacht voor jezelf. Als jij aandacht hebt voor jezelf zal er vanzelf meer rust ontstaan. 

Zaterdag 23 november van 10.00 tot 16.00