Open dag

22 juni 2019  is onze open dag geweest

Bij Centrum Wijland 

Achterstraat 21

Lunteren 

 

Bewust Leven Lunteren is een groep professionals op het gebied van voeding, natuurlijke geneeswijzen ,welzijn, bewustwording en persoonlijke groei. Onze visie over gezondheid is  dat  lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, wij laten u graag beleven hoe dit voor u kan we .
Wij hebben onze krachten gebundeld omdat we veel gemeenschappelijk hebben; zorg voor uw welbevinden, enthousiasme voor ons vak en de wens om zorg en welzijn laagdrempelig te maken.
We leveren, ieder op een eigen manier, een bijdrage aan uw kwaliteit van leven en helpen u graag een stap verder. Denk aan yoga, homeopathie, natuurgeneeskunde, maar ook aan verschillende vormen van coaching en lichaamsgerichte therapie.

Daarnaast delen we als platform kennis met u over onze werkwijze, over bewust leven, voeding en gezondheid. Dit gebeurt door lezingen, workshops, cursussen en andere activiteiten. Komende activiteiten vindt u terug op deze website. Een aantal therapieën wordt vergoed bij een aanvullende zorgverzekering. Als dit het geval is, dan staat het vermeld bij de informatie over de praktijk.

Bewust Leven Lunteren is een initiatief van Laura Hamelink.

http://www.bewustlevenlunteren.nl